modified on 12 sty 2011 at 19:41 ••• 9 807 views

Mrozoodporność odmian

Z Winogrona.org

(Różnice między wersjami)
(minus 26 st.C)
(UWAGA! Usunięcie treści (strona pozostała pusta)!)
 
(Nie pokazano 12 wersji pomiędzy niniejszymi.)
Linia 1: Linia 1:
-
Mrozoodporność odmian różni się między sobą i dla niektórych z odmian wytrzymałość na mróz nie została określona, więc ich nie będzie w tym zestawieniu. Trochę więcej o wytrzymałości na mróz [http://www.winogrona.org/index.php?title=Mrozoodporność TUTAJ].
 
-
 
-
== minus 22 st.C i mniej ==
 
-
 
-
{{#ask:
 
-
<!-- tu jest fragment tworzący zapytanie -->
 
-
[[Kategoria:Odmiany]]
 
-
<!-- trzeba było dodać znak stopnia Celsjusza: &deg;C, wczoraj zmieniłem typ tego atrybutu z numeru na temperaturę -->
 
-
[[mrozoodpornosc::-22&deg;C]]
 
-
<!-- a tu decydujemy, co ma być wyświetlane -->
 
-
<!-- do dyspozycji mamy wszystkie atrybuty, jakimi odmiana jest opisana -->
 
-
| ?mrozoodpornosc#&deg;C = Mrozoodporność &deg;C
 
-
| ?smak = Smak
 
-
| ?masa = Masa gron
 
-
| ?Rozmiar jagód
 
-
| ?zastosowanie = Zastosowanie
 
-
| ?gatunek = Gatunek
 
-
| ?Kolor gron
 
-
| ?Dojrzewanie
 
-
}}
 
-
 
-
== minus 23 st.C ==
 
-
 
-
 
-
{{#ask:
 
-
<!-- tu jest fragment tworzący zapytanie -->
 
-
[[Kategoria:Odmiany]]
 
-
<!-- trzeba było dodać znak stopnia Celsjusza: &deg;C, wczoraj zmieniłem typ tego atrybutu z numeru na temperaturę -->
 
-
[[mrozoodpornosc::-23&deg;C]]
 
-
<!-- a tu decydujemy, co ma być wyświetlane -->
 
-
<!-- do dyspozycji mamy wszystkie atrybuty, jakimi odmiana jest opisana -->
 
-
| ?mrozoodpornosc#&deg;C = Mrozoodporność &deg;C
 
-
| ?smak = Smak
 
-
| ?masa = Masa gron
 
-
| ?Rozmiar jagód
 
-
| ?zastosowanie = Zastosowanie
 
-
| ?gatunek = Gatunek
 
-
| ?Kolor gron
 
-
| ?Dojrzewanie
 
-
}}
 
-
 
-
== minus 24 st.C  ==
 
-
 
-
 
-
{{#ask:
 
-
<!-- tu jest fragment tworzący zapytanie -->
 
-
[[Kategoria:Odmiany]]
 
-
<!-- trzeba było dodać znak stopnia Celsjusza: &deg;C, wczoraj zmieniłem typ tego atrybutu z numeru na temperaturę -->
 
-
[[mrozoodpornosc::-24&deg;C]]
 
-
<!-- a tu decydujemy, co ma być wyświetlane -->
 
-
<!-- do dyspozycji mamy wszystkie atrybuty, jakimi odmiana jest opisana -->
 
-
| ?mrozoodpornosc#&deg;C = Mrozoodporność &deg;C
 
-
| ?smak = Smak
 
-
| ?masa = Masa gron
 
-
| ?Rozmiar jagód
 
-
| ?zastosowanie = Zastosowanie
 
-
| ?gatunek = Gatunek
 
-
| ?Kolor gron
 
-
| ?Dojrzewanie
 
-
}}
 
-
 
-
== minus 25 st.C  ==
 
-
 
-
 
-
{{#ask:
 
-
<!-- tu jest fragment tworzący zapytanie -->
 
-
[[Kategoria:Odmiany]]
 
-
<!-- trzeba było dodać znak stopnia Celsjusza: &deg;C, wczoraj zmieniłem typ tego atrybutu z numeru na temperaturę -->
 
-
[[mrozoodpornosc::-25&deg;C]]
 
-
<!-- a tu decydujemy, co ma być wyświetlane -->
 
-
<!-- do dyspozycji mamy wszystkie atrybuty, jakimi odmiana jest opisana -->
 
-
| ?mrozoodpornosc#&deg;C = Mrozoodporność &deg;C
 
-
| ?smak = Smak
 
-
| ?masa = Masa gron
 
-
| ?Rozmiar jagód
 
-
| ?zastosowanie = Zastosowanie
 
-
| ?gatunek = Gatunek
 
-
| ?Kolor gron
 
-
| ?Dojrzewanie
 
-
}}
 
-
 
-
== minus 26 st.C  ==
 
-
 
-
 
-
{{#ask:
 
-
<!-- tu jest fragment tworzący zapytanie -->
 
-
[[Kategoria:Odmiany]]
 
-
<!-- trzeba było dodać znak stopnia Celsjusza: &deg;C, wczoraj zmieniłem typ tego atrybutu z numeru na temperaturę -->
 
-
[[mrozoodpornosc::-26&deg;C]]
 
-
<!-- a tu decydujemy, co ma być wyświetlane -->
 
-
<!-- do dyspozycji mamy wszystkie atrybuty, jakimi odmiana jest opisana -->
 
-
| ?mrozoodpornosc#&deg;C = Mrozoodporność &deg;C
 
-
| ?smak = Smak
 
-
| ?masa = Masa gron
 
-
| ?Rozmiar jagód
 
-
| ?zastosowanie = Zastosowanie
 
-
| ?gatunek = Gatunek
 
-
| ?Kolor gron
 
-
| ?Dojrzewanie
 
-
}}
 
-
 
-
== minus 27 st.C ==
 
-
 
-
 
-
{{#ask:
 
-
[[mrozoodpornosc::-27]]
 
-
[[Kategoria:Odmiany]]
 
-
}}
 
-
 
-
== minus 28 st.C i więcej ==
 
-
 
-
 
-
{{#ask:
 
-
[[mrozoodpornosc::<-28]]
 
-
[[Kategoria:Odmiany]]
 
-
}}
 
-
 
-
;
 
-
;
 
-
;
 
-
Dodane przez:[[Użytkownik:Kuneg|Kuneg]] 12:31, 11 gru 2010 (UTC)
 
-
 
-
[[Kategoria:Odmiany|.]]
 
-
[[Kategoria:Artykuł]]
 

Aktualna wersja na dzień 19:41, 12 sty 2011