Przeglądaj artykuły
Z Winogrona.org
Sauvignon Nepis |
Dojrzewanie | 15-30.09 + |
---|---|
Gatunek | Hybryda międzygatunkowa + |
Kolor gron | jasny, żółto-zielony + |
Kraj | Włochy + |
Masa | 100 g + |
Masa jagód | 1,5 g + |
Modification dateTa własność jest unikalna dla tej wiki. | 13 maj 2023 20:19:39 + |
Mrozoodpornosc | 253,15 K (-20 °C, -4 °F, 455,67 °R) + |
Odmiana | Sauvignon Nepis + |
Sat | 2.610 + |
Smak | Neutralny, owocowy + |
Zastosowanie | Zastosowanie przerobowe + |
Zawartość cukrów | 22 + |
Zawartość kwasów | 7,5 + |
Kategorie | Odmiany |
ukryj własności linkujące tutaj |
Sauvignon Nepis + | Odmiana |
---|