Szachtior
Z Winogrona.org
(Różnice między wersjami)
| Linia 21: | Linia 21: | ||
== Opis == | == Opis == | ||
| - | + | ||
== Choroby == | == Choroby == | ||
| Linia 32: | Linia 32: | ||
== Literatura == | == Literatura == | ||
| - | + | http://vinograd.info/sorta/stolovye/shahter.html | |
== Zdjęcia == | == Zdjęcia == | ||
Wersja z 13:59, 18 lut 2010
| Szachtior | |
|---|---|
| Gatunek | hybryda międzygatunkowa |
| Kraj pochodzenia | Mołdawia |
| Rozmiary jagód | 24x22 mm mm |
| smak | wiśnia |
| Termin dojrzewania | 01-10.10 |
| Mrozoodporność | -25 °C248,15 K -13 °F 446,67 °R |
| Kolor gron | ciemne |
| Zapylanie | własnopylna |
| Zastosowanie | deserowe |
Opis
Choroby
Średnia odporność
Cięcie
Synonimy
Literatura
http://vinograd.info/sorta/stolovye/shahter.html
Zdjęcia
Fakty o Szachtior — Kliknij + aby znaleźć podobne strony.RDF feed
| Dojrzewanie | 01-10.10 + |
| Gatunek | Hybryda międzygatunkowa + |
| Kolor gron | ciemne + |
| Kraj | Mołdawia + |
| Mrozoodpornosc | 248,15 K (-25 °C, -13 °F, 446,67 °R) + |
| Odmiana | Szachtior + |
| Rozmiar jagód | 24x22 mm mm + |
| Smak | Wiśnia + |
| Zastosowanie | Zastosowanie deserowe + |

