modified on 23 lut 2016 at 21:09 ••• 6 695 views

Sinij Tuman

Z Winogrona.org

(Różnice między wersjami)
(Literatura)
Linia 7: Linia 7:
|masa jagód=4-6
|masa jagód=4-6
|smak=Zharmonizowany
|smak=Zharmonizowany
 +
|termin dojrzewania=05-10.09
|ilość dni dojrzewania=115
|ilość dni dojrzewania=115
|mrozoodporność=-22
|mrozoodporność=-22

Wersja z 22:13, 21 gru 2014

Sinij Tuman
Gatunek Hybryda międzygatunkowa
Kraj pochodzenia Rosja
Masa grona 300-500 g
Masa jagód 4-6 g
smak Zharmonizowany
Termin dojrzewania 05-10.09
Ilość dni dojrzewania 115
Mrozoodporność -22 °C251,15 K
-7,6 °F
452,07 °R
Kolor gron czerwono-fioletowy
Zapylanie własnopylna
Zastosowanie deserowe
Zawartość kwasów 8 g/l

Opis

Proszę uzupełnić.

Choroby

Cięcie

Synonimy

Tematy na naszym forum

Literatura

http://www.winnicaprzybylowka.pl/206,Sinij_Tuman.html

Zdjęcia

http://vinograd.info/gallery/act,photos/cid,777/

Fakty o Sinij Tuman — Kliknij + aby znaleźć podobne strony.RDF feed
Dojrzewanie05-10.09  +
GatunekHybryda międzygatunkowa  +
Ilość dni115  +
Kolor gronczerwono-fioletowy  +
KrajRosja  +
Masa300 -500g  +
Masa jagód4-6 g  +
Mrozoodpornosc251,15 K (-22 °C, -7,6 °F, 452,07 °R)  +
OdmianaSinij Tuman  +
SmakZharmonizowany  +
ZastosowanieZastosowanie deserowe  +
Zawartość kwasów8  +