Siejaniec Prodjusera
Z Winogrona.org
(Różnice między wersjami)
(→Literatura) |
(→Choroby) |
||
Linia 24: | Linia 24: | ||
== Choroby == | == Choroby == | ||
- | |||
== Cięcie == | == Cięcie == |
Wersja z 18:49, 7 paź 2019
Siejaniec Prodjusera (Сеянец Продюсерa) | |
---|---|
Rodzice | Podarok Zaporoża x XVII-10-26 |
Gatunek | Hybryda międzygatunkowa |
Kraj pochodzenia | Ukraina (E.G. Pawłowski) |
Masa grona | 8 g |
Masa jagód | 600-800 g |
smak | Harmonijny z posmakiem gruszki |
Termin dojrzewania | 10 IX |
Ilość dni dojrzewania | 115-125 |
Mrozoodporność | -23 °C250,15 K -9,4 °F 450,27 °R |
Kolor gron | zielono-żółte |
Zapylanie | obcopylna |
Zastosowanie | deserowe |
Zawartość cukrów | 17 °Bx |
Zawartość kwasów | 5 g/l |
Opis
Choroby
Cięcie
Synonimy
Tematy na naszym forum
Literatura
Zdjęcia
Koronka
Liście
Kwiatostan
Grona
Jagody
Krzew
Fakty o Siejaniec Prodjusera — Kliknij + aby znaleźć podobne strony.RDF feed
Cięcie | 6-8 oczek oczek/m2 + |
Dojrzewanie | 10 IX + |
Drewnienie łozy | bardzo dobre + |
Gatunek | Hybryda międzygatunkowa + |
Ilość dni | 115-125 + |
Kolor gron | zielono-żółte + |
Kraj | Ukraina (E.G. Pawłowski) + |
Masa | 8 g + |
Masa jagód | 600-800 g + |
Mrozoodpornosc | 250,15 K (-23 °C, -9,4 °F, 450,27 °R) + |
Odmiana | Siejaniec Prodjusera (Сеянец Продюсерa) + |
Smak | Harmonijny z posmakiem gruszki + |
Wzrost | Powyżej średniej + |
Zastosowanie | Zastosowanie deserowe + |
Zawartość cukrów | 17 + |
Zawartość kwasów | 5 + |