modified on 7 paź 2019 at 18:52 ••• 5 300 views

Siejaniec Prodjusera

Z Winogrona.org

(Różnice między wersjami)
(Opis)
(Cięcie)
Linia 27: Linia 27:
== Cięcie ==
== Cięcie ==
-
6 - 8 oczek
+
 
== Synonimy ==
== Synonimy ==

Wersja z 18:48, 7 paź 2019

Siejaniec Prodjusera (Сеянец Продюсерa)
Rodzice Podarok Zaporoża x XVII-10-26
Gatunek Hybryda międzygatunkowa
Kraj pochodzenia Ukraina (E.G. Pawłowski)
Masa grona 8 g
Masa jagód 600-800 g
smak Harmonijny z posmakiem gruszki
Termin dojrzewania 10 IX
Ilość dni dojrzewania 115-125
Mrozoodporność -23 °C250,15 K
-9,4 °F
450,27 °R
Kolor gron zielono-żółte
Zapylanie obcopylna
Zastosowanie deserowe
Zawartość cukrów 17 °Bx
Zawartość kwasów 5 g/l

Opis

Choroby

Odporność na choroby powyżej średniej (wystarczą 2 zabiegi - przed i po kwitnieniu)..

Cięcie

Synonimy

Tematy na naszym forum

Literatura

https://vinedresser.info/sorta/435-produser

Zdjęcia

Koronka

Liście

Kwiatostan

Grona

Jagody

Krzew

Fakty o Siejaniec Prodjusera — Kliknij + aby znaleźć podobne strony.RDF feed
Cięcie6-8 oczek oczek/m2  +
Dojrzewanie10 IX  +
Drewnienie łozybardzo dobre  +
GatunekHybryda międzygatunkowa  +
Ilość dni115-125  +
Kolor gronzielono-żółte  +
KrajUkraina (E.G. Pawłowski)  +
Masa8 g  +
Masa jagód600-800 g  +
Mrozoodpornosc250,15 K (-23 °C, -9,4 °F, 450,27 °R)  +
OdmianaSiejaniec Prodjusera (Сеянец Продюсерa)  +
SmakHarmonijny z posmakiem gruszki  +
WzrostPowyżej średniej  +
ZastosowanieZastosowanie deserowe  +
Zawartość cukrów17  +
Zawartość kwasów5  +