modified on 20 lis 2016 at 20:29 ••• 27 267 views

Ataman

Z Winogrona.org

(Różnice między wersjami)
(Utworzył nową stronę „{{Odmiana infobox |odmiana = Ataman |kolor = #99B3FF |zdjęcie = |opis zdjęcia = |rodzice = odmiana::Nazwa odmiany1 x odmiana::Nazwa odmiany 2 |gatunek = hyb…”)
Linia 4: Linia 4:
|zdjęcie =  
|zdjęcie =  
|opis zdjęcia =  
|opis zdjęcia =  
-
|rodzice = [[odmiana::Nazwa odmiany1]] x [[odmiana::Nazwa odmiany 2]]
+
|rodzice = [[odmiana::Talizman]] x [[odmiana::Rizamat]]
|gatunek = hybryda międzygatunkowa
|gatunek = hybryda międzygatunkowa
|kraj pochodzenia =  
|kraj pochodzenia =  
Linia 46: Linia 46:
== Literatura ==
== Literatura ==
-
treść
+
 
 +
http://vinograd.info/sorta/stolovye/ataman.html
== Zdjęcia ==
== Zdjęcia ==

Wersja z 05:57, 20 paź 2011

Ataman
Rodzice Talizman x Rizamat
Gatunek hybryda międzygatunkowa
Masa grona 600-800 g
Rozmiary jagód 34-24 mm
Masa jagód 12-16 g
smak zharmonizowany
Mrozoodporność -24 °C
Kolor gron fioletowe
Zapylanie własnopylna
Zastosowanie deserowe

Opis

treść

Genealogia

treść

Choroby

treść

Cięcie

treść

Synonimy

treść

Literatura

http://vinograd.info/sorta/stolovye/ataman.html

Zdjęcia

Fakty o Ataman — Kliknij + aby znaleźć podobne strony.RDF feed
GatunekHybryda międzygatunkowa  +
Kolor gronfioletowe  +
Masa600 -800g  +
Masa jagód12-16 g  +
Mrozoodpornosc249,15 K (-24 °C, -11,2 °F, 448,47 °R)  +
OdmianaAtaman  +, Talizman  + i Rizamat  +
Rozmiar jagód34-24 mm  +
SmakZharmonizowany  +
Wzrostbardzo silny  +
ZastosowanieZastosowanie deserowe  +
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcejRozumiem