Muskat Aleksandryjski
Z Winogrona.org
Muskat Aleksandryjski | |
---|---|
Plik:B b | |
Rodzice | Muskat Żółty x Axina de tres bias |
Gatunek | Vitis vinifera |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Masa grona | 300 g |
Rozmiary jagód | 25 mm |
Masa jagód | 6 g |
smak | Muszkat |
SAT | 2900 |
Termin dojrzewania | Późny |
Ilość dni dojrzewania | nieznana |
Mrozoodporność | nieznana °Cwarning.png„nieznana °C” nie jest liczbą. |
Kolor gron | Jasne |
Zapylanie | własnopylna |
Zastosowanie | deserowe |
Zawartość cukrów | 18 °Bx |
Zawartość kwasów | 6 g/l |
Opis
Proszę uzupełnić.
Choroby
Cięcie
Synonimy
Tematy na naszym forum
Literatura
http://en.wikipedia.org/wiki/Muscat_of_Alexandria
Zdjęcia
Fakty o Muskat Aleksandryjski — Kliknij + aby znaleźć podobne strony.RDF feed
Cięcie | n oczek/m2 + |
Dojrzewanie | Późny + |
Drewnienie łozy | zadowalające + |
Gatunek | Vitis vinifera + |
Ilość dni | nieznana + |
Kolor gron | Jasne + |
Kraj | Włochy + |
Masa | 300 g + |
Masa jagód | 6 g + |
Mrozoodpornosc | warning.png„nieznana °C” nie jest liczbą. |
Obciążenie | nieznane płodnych oczek na krzew + |
Obsada gron | nieznana szt. + |
Odmiana | Muskat Aleksandryjski +, Muskat Żółty + i Axina de tres bias + |
Plenność | średnia + |
Płodność latorośli | średnia % + |
Rozmiar jagód | 25 mm + |
Sat | 2.900 + |
Smak | Muszkat + |
Wzrost | średni + |
Zastosowanie | Zastosowanie deserowe + |
Zawartość cukrów | 18 + |
Zawartość kwasów | 6 + |