modified on 30 kwi 2013 at 23:01 ••• 6 748 views

Sinij Tuman

Z Winogrona.org

Wersja Wierzba75 (dyskusja | wkład) z dnia 23:01, 30 kwi 2013
(różn.) ← poprzednia wersja | przejdź do aktualnej wersji (różn.) | następna wersja → (różn.)
Sinij Tuman
Gatunek Hybryda międzygatunkowa
Kraj pochodzenia Rosja
Masa grona 300-500 g
Masa jagód 4-6 g
smak Zharmonizowany
Ilość dni dojrzewania 115
Mrozoodporność -22 °C251,15 K
-7,6 °F
452,07 °R
Kolor gron czerwono-fioletowy
Zapylanie własnopylna
Zastosowanie deserowe
Zawartość kwasów 8 g/l

Opis

Proszę uzupełnić.

Choroby

Cięcie

Synonimy

Tematy na naszym forum

Literatura

Zdjęcia

http://vinograd.info/gallery/act,photos/cid,777/

Fakty o Sinij Tuman — Kliknij + aby znaleźć podobne strony.RDF feed
GatunekHybryda międzygatunkowa  +
Ilość dni115  +
Kolor gronczerwono-fioletowy  +
KrajRosja  +
Masa300 -500g  +
Masa jagód4-6 g  +
Mrozoodpornosc251,15 K (-22 °C, -7,6 °F, 452,07 °R)  +
OdmianaSinij Tuman  +
SmakZharmonizowany  +
ZastosowanieZastosowanie deserowe  +
Zawartość kwasów8  +