modified on 3 kwi 2024 at 19:37 ••• 724 views

Korai Bibor

Z Winogrona.org

Wersja Zbyszekb (dyskusja | wkład) z dnia 19:37, 3 kwi 2024
(różn.) ← poprzednia wersja | przejdź do aktualnej wersji (różn.) | następna wersja → (różn.)
Korai Bibor
Rodzice (V.amur. x v.vinif)F2 xIrsai Oliver
Gatunek Hybryda międzygatunkowa
Kraj pochodzenia Węgry
Masa grona 160 g
Rozmiary jagód 16 mm
Masa jagód 1,8 g
smak Lekki muszkat
SAT 2400
Termin dojrzewania druga połowa września
Mrozoodporność  ? °Cwarning.png„? °C” nie jest liczbą.
Kolor gron ciemno-fioletowy
Zapylanie własnopylna
Zastosowanie przerobowe
Zawartość cukrów 21 °Bx
Zawartość kwasów 8 g/l

Opis

Proszę uzupełnić.

Choroby

Cięcie

Synonimy

(65-152-1) , V.1

Tematy na naszym forum

Literatura

Zdjęcia

Koronka

Liście

Kwiatostan

Grona

Jagody

Krzew

Fakty o Korai Bibor — Kliknij + aby znaleźć podobne strony.RDF feed
Dojrzewaniedruga połowa września  +
GatunekHybryda międzygatunkowa  +
Kolor gronciemno-fioletowy  +
KrajWęgry  +
Masa160 g  +
Masa jagód1,8 g  +
Mrozoodpornoscwarning.png„? °C” nie jest liczbą.
OdmianaKorai Bibor  +
Rozmiar jagód16 mm  +
Sat2.400  +
SmakLekki muszkat  +
Wzrostsilny  +
ZastosowanieZastosowanie przerobowe  +
Zawartość cukrów21  +
Zawartość kwasów8  +