modified on 18 sty 2013 at 18:24 ••• 11 093 views

Gros Colman

Z Winogrona.org

Wersja Veteran5 (dyskusja | wkład) z dnia 18:24, 18 sty 2013
(różn.) ← poprzednia wersja | przejdź do aktualnej wersji (różn.) | następna wersja → (różn.)
Gros Colman
Plik:B
b
Rodzice Nieznani
Gatunek Vitis vinifera
Kraj pochodzenia Gruzja
Masa grona 250 g
Rozmiary jagód 22 mm
Masa jagód 4 g
smak Zharmonizowany
SAT wysokiwarning.png„wysoki” nie jest liczbą.
Termin dojrzewania Późny
Ilość dni dojrzewania nieznana
Mrozoodporność niska °Cwarning.png„niska °C” nie jest liczbą.
Kolor gron ciemne
Zapylanie własnopylna
Zastosowanie deserowe
Zawartość cukrów 18 °Bx
Zawartość kwasów 6 g/l

Opis

Proszę uzupełnić.

Choroby

Cięcie

Synonimy

Tematy na naszym forum

Literatura

Zdjęcia

Fakty o Gros Colman — Kliknij + aby znaleźć podobne strony.RDF feed
Cięcien oczek/m2  +
DojrzewaniePóźny  +
Drewnienie łozyzadowalające  +
GatunekVitis vinifera  +
Ilość dninieznana  +
Kolor gronciemne  +
KrajGruzja  +
Masa250 g  +
Masa jagód4 g  +
Mrozoodpornoscwarning.png„niska °C” nie jest liczbą.
Obciążenienieznane płodnych oczek na krzew  +
Obsada gronnieznana szt.  +
OdmianaGros Colman  +
Plennośćśrednia  +
Płodność latorośliśrednia %  +
Rozmiar jagód22 mm  +
Satwarning.png„wysoki” nie jest liczbą.
SmakZharmonizowany  +
Wzrostśredni  +
ZastosowanieZastosowanie deserowe  +
Zawartość cukrów18  +
Zawartość kwasów6  +