modified on 13 sty 2011 at 21:37 ••• 4 020 views

Wacek/2008-10-08

Z Winogrona.org

08.10.2008: Regent - dojrzewanie. zawartość cukrów = 17,2 %, zawartość kwasów = 8,4 g/l


08.10.2008: Rondo - dojrzewanie. zawartość cukrów = 18 %, zawartość kwasów = 11 g/l


08.10.2008: Iliczewskij Rannij - dojrzewanie. zawartość cukrów = 16,2 %, zawartość kwasów = 6 g/l


08.10.2008: Kristaly - dojrzewanie. zawartość cukrów = 16 %, zawartość kwasów = 6,2 g/l


08.10.2008: Bianca - dojrzewanie. zawartość cukrów = 16,4 %, zawartość kwasów = 10 g/l


08.10.2008: Orion - dojrzewanie. zawartość cukrów = 17,4 %,


08.10.2008: Aloszenkin - dojrzewanie. zawartość cukrów = 17,6 %,


08.10.2008: Iza Zaliwska - dojrzewanie. zawartość cukrów = 18,4 %,


08.10.2008: Agat Doński - dojrzewanie. zawartość cukrów = 15 %,


08.10.2008: Prim - dojrzewanie. zawartość cukrów = 16 %,


08.10.2008: V68-021 - dojrzewanie. zawartość cukrów = 14,6 %,


08.10.2008: Swenson Red - dojrzewanie. zawartość cukrów = 16,4 %,