Atrybut:Zawartość cukrów
Z Winogrona.org
Atrybut "Zawartość cukrów" służy do opisania zawartości cukrów w soku z dojrzałych jagód. Jednostką jest Brix [°Bx] -- jednostki nie podaje się w zapisach, wystarczy wartość liczbowa.
(poprzednie 25) (następne 25)
Strony używające atrybutu “Zawartość cukrów”
Pokazano 25 stron używających tego atrybutu.
A | |
---|---|
ARKADIA + | 16,7 + |
Acadie Blanc + | 20 + |
Acolon + | 25 + |
Adalmiina + | 20 + |
Agawam + | 20,9 + |
Ajwiengo + | 18 + |
Alden + | 14 -16 + |
Aletta + | 19 + |
Alibernet + | 19 + |
Aloszenkin + | 16,8 + |
Alphonse Lavallee + | 18 + |
Alwood + | 15 + |
Ananasowy wczesny + | 19 + |
Anastazja + | 18 + |
André + | 19,75 + |
Antoszka + | 18 -20 + |
Apollon + | 23 + |
Arandell + | 20 + |
Argo + | 18 + |
Arkadia + | 16,7 + |
Arocznyj + | 20 + |
Aromella + | 19,5 + |
Artaban + | 21 + |
As Bordeaux + | 25 + |
Atlant Zaporożskij + | 21 + |