Atrybut:Zawartość kwasów
Z Winogrona.org
Atrybut "Zawartość kwasów" służy do opisywania zawartości kwasów w soku z dojrzałych jagód; podawany jest w g/l - jednostki nie należy wpisywać.
(poprzednie 25) (następne 25)
Strony używające atrybutu “Zawartość kwasów”
Pokazano 25 stron używających tego atrybutu.
A | |
---|---|
Acadie Blanc + | 10 + |
Acolon + | 8,7 + |
Adalmiina + | 8 + |
Ajwiengo + | 7 + |
Alden + | 5 -7 + |
Aletta + | 8 + |
Alibernet + | 10 + |
Alphonse Lavallee + | 6 + |
André + | 10 + |
Antoszka + | 6 + |
Apollon + | 8 + |
Arandell + | 9 + |
Argo + | 6,5 + |
Arocznyj + | 4,5 + |
Aromella + | 12 + |
Artaban + | 8 + |
Aurora + | 7 + |
Awgusta + | 9 + |
Awgustowskij + | 5,7 + |
Aładdin + | 7 + |
Ałtaj + | 7 + |
Ałyj2 + | 7 + |
B | |
BV 10-19-8 + | 7,5 + |
BV-16-18 + | 6 + |
Baco noir + | 9 + |