Przeglądaj artykuły
Z Winogrona.org
Tamerlan |
Cięcie | 8-12 oczek/m2 + |
---|---|
Dojrzewanie | 130-145 dni + |
Gatunek | Hybryda międzygatunkowa + |
Kolor gron | zielono-żółte z białwym nalotem + |
Kraj | Rosja + |
Masa | 800 g + |
Masa jagód | 10 g + |
Modification dateTa własność jest unikalna dla tej wiki. | 4 wrzesień 2019 21:11:37 + |
Mrozoodpornosc | 248,15 K (-25 °C, -13 °F, 446,67 °R) + |
Obsada gron | 0,7-1.1 szt. + |
Odmiana | Tamerlan +, Frumoasa Albae +, Wostorg + |
Smak | Prosty + |
Zastosowanie | Zastosowanie deserowe + |
Zawartość cukrów | 17 + |
Zawartość kwasów | 6,7 + |
Kategorie | Odmiany |
ukryj własności linkujące tutaj |
Tamerlan + | Odmiana |
---|