Muskat Hamburski
Z Winogrona.org
Muskat Hamburski | |
---|---|
Plik:B b | |
Rodzice | Frankenthal x Muskat Aleksandryjski |
Gatunek | Hybryda międzygatunkowa |
Kraj pochodzenia | Zjednoczone Królestwo |
Masa grona | 400 g |
Rozmiary jagód | 25 mm |
Masa jagód | 6 g |
smak | Muszkat |
SAT | 2800 lub wyższy |
Termin dojrzewania | Póżny |
Ilość dni dojrzewania | nieznana |
Mrozoodporność | nieznana °Cwarning.png„nieznana °C” nie jest liczbą. |
Kolor gron | ciemne |
Zapylanie | własnopylna |
Zastosowanie | deserowe |
Zawartość cukrów | 18 °Bx |
Zawartość kwasów | 6 g/l |
Opis
Proszę uzupełnić.
Choroby
Cięcie
Synonimy
Tematy na naszym forum
Literatura
Zdjęcia
Fakty o Muskat Hamburski — Kliknij + aby znaleźć podobne strony.RDF feed
Cięcie | n oczek/m2 + |
Dojrzewanie | Póżny + |
Drewnienie łozy | zadowalające + |
Gatunek | Hybryda międzygatunkowa + |
Ilość dni | nieznana + |
Kolor gron | ciemne + |
Kraj | Zjednoczone Królestwo + |
Masa | 400 g + |
Masa jagód | 6 g + |
Mrozoodpornosc | warning.png„nieznana °C” nie jest liczbą. |
Obciążenie | nieznane płodnych oczek na krzew + |
Obsada gron | nieznana szt. + |
Odmiana | Muskat Hamburski +, Frankenthal + i Muskat Aleksandryjski + |
Plenność | średnia + |
Płodność latorośli | średnia % + |
Rozmiar jagód | 25 mm + |
Sat | 2.800 lubwyższy + |
Smak | Muszkat + |
Wzrost | średni + |
Zastosowanie | Zastosowanie deserowe + |
Zawartość cukrów | 18 + |
Zawartość kwasów | 6 + |