modified on 17 sty 2011 at 22:21 ••• 146 282 views

Atrybut:Zawartość cukrów

Z Winogrona.org

Atrybut "Zawartość cukrów" służy do opisania zawartości cukrów w soku z dojrzałych jagód. Jednostką jest Brix [°Bx] -- jednostki nie podaje się w zapisach, wystarczy wartość liczbowa.


(poprzednie 25) (następne 25)

Strony używające atrybutu “Zawartość cukrów”

Pokazano 25 stron używających tego atrybutu.

A

Attika +18  +
Aurora +17  +
Awgusta +23  +
Awgustowskij +16,3  +
Aładdin +19  +
Ałtaj +23  +
Ałyj2 +16  +

B

BV-16-18 +15  +
Baco noir +21  +
Bajkonur +14 -17  +
Bakłanowskij +20  +
Balet +21  +
Berliński Czarny +21  +
Beta +22,3  +
Bianca +21,6  +
Biełyj KoKł +17  +
Biełła +21 -22  +
Bogatianowskij +18 -22  +
Boglarka +14  +
Bronx Seedless +18,4  +

C

Cabernet Cantor +21  +
Cabernet Cortis +20,8  +
Cabernet Eidos +23  +
Cabernet Foch +21  +
Cabernet Franc +22,5  +
(poprzednie 25) (następne 25)
Fakty o Zawartość cukrów — Kliknij + aby znaleźć podobne strony.RDF feed
Ma typTa własność jest unikalna dla tej wiki.LiczbaTen typ danych należy do standardowych typów dla tej wiki.  +