Atrybut:Zawartość cukrów
Z Winogrona.org
Atrybut "Zawartość cukrów" służy do opisania zawartości cukrów w soku z dojrzałych jagód. Jednostką jest Brix [°Bx] -- jednostki nie podaje się w zapisach, wystarczy wartość liczbowa.
(poprzednie 25) (następne 25)
Strony używające atrybutu “Zawartość cukrów”
Pokazano 25 stron używających tego atrybutu.
C | |
---|---|
Calandro + | 20,41 + |
Canadice + | 19,9 + |
Castel 19-637 + | 21,5 + |
Century + | 18,5 + |
Cerason + | 22,6 + |
Chancellor + | 20,3 + |
Chardonel + | 22 + |
Chardonnay + | 24 + |
Chrupka Różowa + | 22 + |
Chrupka Złota + | 20 + |
Concord + | 16,5 + |
Couderc 4401 + | 25 + |
Crimson Pearl + | 22,5 + |
Csillam + | 21 + |
Cyca + | 17 + |
Czarli + | 17 -22 + |
Czekoladowa + | 17 + |
D | |
Dakona + | 17 + |
De Chaunac + | 20 + |
Devin + | 24 + |
Dionis + | 23 + |
Donara + | 21 + |
Dornfelder + | 18,2 + |
Dublański + | 22,5 + |
Duna Gyongye + | 20 + |
Fakty o Zawartość cukrów — Kliknij + aby znaleźć podobne strony.RDF feed
Ma typTa własność jest unikalna dla tej wiki. | LiczbaTen typ danych należy do standardowych typów dla tej wiki. + |