modified on 17 sty 2011 at 22:21 ••• 148 161 views

Atrybut:Zawartość cukrów

Z Winogrona.org

Atrybut "Zawartość cukrów" służy do opisania zawartości cukrów w soku z dojrzałych jagód. Jednostką jest Brix [°Bx] -- jednostki nie podaje się w zapisach, wystarczy wartość liczbowa.


(poprzednie 25) (następne 25)

Strony używające atrybutu “Zawartość cukrów”

Pokazano 25 stron używających tego atrybutu.

C

Calandro +20,41  +
Canadice +19,9  +
Castel 19-637 +21,5  +
Century +18,5  +
Cerason +22,6  +
Chancellor +20,3  +
Chardonel +22  +
Chardonnay +24  +
Chrupka Różowa +22  +
Chrupka Złota +20  +
Concord +16,5  +
Couderc 4401 +25  +
Crimson Pearl +22,5  +
Csillam +21  +
Cyca +17  +
Czarli +17 -22  +
Czekoladowa +17  +

D

Dakona +17  +
De Chaunac +20  +
Devin +24  +
Dionis +23  +
Donara +21  +
Dornfelder +18,2  +
Dublański +22,5  +
Duna Gyongye +20  +
(poprzednie 25) (następne 25)
Fakty o Zawartość cukrów — Kliknij + aby znaleźć podobne strony.RDF feed
Ma typTa własność jest unikalna dla tej wiki.LiczbaTen typ danych należy do standardowych typów dla tej wiki.  +